نقش خوابیدن در پردازش هیجانات

نقش خوابیدن در پردازش هیجانات جدید

پردازش هیجان، علی‌الخصوص جداسازی و تشخیص بین خطر و امنیت، برای تمامی موجودات نقش حیاتی و اساسی برای بقایشان دارد.محقق‌های گروه عصب‌شناسی دانشگاه برن و بیمارستان دانشگاهی برن، چگونگی اولویت‌بندی هیجان‌ها در خلال خوابیدن به منظور  تقویت ظرفیت هیجان‌های مثبت در برابر تضعیف هیجان‌های منفی را تشخیص دادند. این کار بار دیگر باعث جلب توجه به اهمیت خواب در سلامت روان شد و همچنین  مسیر‌های جدیدی برای ایجاد راهبردهای درمانی باز کرد.

علت لجبازی‌های غیرعادی کودک + فیلم
تربیت فرزند براساس رویکرد چندبعدی معنوی

علت لجبازی‌های غیرعادی کودک + فیلم جدید

دکتر مسعود جانبزرگی گفت: برخی از رفتارهای کودک برای تعیین کردن مرزهای اوست که به اشتباه از طرف والدین، به لجبازی تعبیر می‌شود. اما، زمانی که کودکان خارج از برنامه ذهنی خود بر انجام دادن کاری پافشاری کنند، لجبازی آنان غیرطبیعی است.

ادامه مطلب
تربیت کودک، کلام زیادی نمی‌‌خواهد!
«تربیت فرزند براساس رویکرد درمان معنوی»

تربیت کودک، کلام زیادی نمی‌‌خواهد!

دکتر مسعود جان بزرگی درباره تربیت کودک گفت: اگر والدین با برنامه‌های فطری ذهن کودک آشنا شوند، با سختی های کمتری در این امر مواجه می‌شوند زیرا تربیت کودک کلام زیاد نمی‌خواهد.

کمک به نوجوان در تحصیل
کارگاه عمومی

کمک به نوجوان در تحصیل

دپارتمان کودک و نوجوان مرکز "خانواده" برگزار می کند: کمک به نوجوان در تحصیل همیشه فصل امتحانات یکی از پرتنش ترین روزهای خانواده هاست. والدینی که با نوجوانشان برسر مسائل تحصیلی درگیر هستند و این عاملی است برای خراب کردن رابطه والد و نوجوان... اگر به دنبال آرامش بخشیدن به فضای خانه و رابطه خوب با نوجوانتان هستید، این پنج شنبه را از دست ندهید!

مبنای لجبازی کودک
اولین گفتگوی تصویری با موضوع:

مبنای لجبازی کودک

دکتر مسعود جان بزرگی درباره علت لجبازی کودکان گفت: داشتن حق انتخاب،‌ برنامه ذهن انسان است که خدا در روان او قرار داده است. حرکت برخلاف این برنامه سبب می‌شود فرزند با ما همراهی نکند و دست به لجبازی بزند.

طرح مشاوره باران
با هدف ارائه خدمات روانشناختی حرفه ای به همه افراد جامعه:

طرح مشاوره باران

در طرح مشاوره باران هدف ما این است که خدمات مشاوره و روان درمانی اصولی و حرفه ای را به تمامی افراد جامعه بخصوص افرادی که در پرداخت هزینه های روان درمانی مشکل دارند، ارائه دهیم.

پاسخ سؤالات تربیت کودک را از زبان دکتر مسعود جان‌بزرگی بشنوید
مرکز خانواده با همکاری خبرگزاری ایکنا برگزار می کند:

پاسخ سؤالات تربیت کودک را از زبان دکتر مسعود جان‌بزرگی بشنوید گالری

این سلسله جلسات پرسش و پاسخ‌ با عنوان «تربیت فرزند براساس رویکرد درمان معنوی» برگزار شده است که این گفت‌وگوها، دوشنبه هر هفته در همین صفحه منتشر می‌شود. مخاطبان می توانند با نشاندارکردن این صفحه،‌ مطالبی را که هر هفته منتشر می شود را در قسمت «اخبار مرتبط» مشاهده کنند.

ادامه مطلب
همدلی با نوجوان، چرا و چگونه؟
کارگاه عمومی

همدلی با نوجوان، چرا و چگونه؟

اگر به دنبال این هستید که با نوجوانتان ارتباط بهتر و سالمی را برقرار کنید، اگر نگرانش هستید دائما و می خواهید که همیشه در کنار و همراه خانواده باشد، این کارگاه ۲ ساعته را از دست ندهید!