دپارتمان درمان چندبعدی معنوی برگزار میکند:

سری جدید تربیت معنوی با موضوع تربیت نوجوان

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۳ کد : ۳۸۲۸۲ آخرین اخبار
دکتر مسعود جان‌بزرگی، استاد تمام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سلسله جلساتی را برگزار کرد تحت عنوان "تربیت فرزند براساس رویکرد درمان معنوی" که به همت ایکنای قم و مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره "خانواده" تولید شد. حالا فرصت خوبی ایجاد شده برای سری جدید با موضوع "تربیت نوجوان"
سری جدید تربیت معنوی با موضوع تربیت نوجوان

آغاز سری جدید تربیت معنوی با موضوع تربیت نوجوان

تربیت معنوی کودک چه بود و در چند جلسه برگزار شد:

دکتر مسعود جان بزرگی در طی جلساتی به بررسی "تربیت فرزند براساس رویکرد درمان معنوی" پرداختند که به 17 جلسه ختم شد.
اکنون با آغاز سری جدید تربیت معنوی نوجوان پذیرای سوالات شما در خصوص تربیت نوجوانانتان هستیم.

از جمله جلسات برگزار شده در این دوره:

-مبنای لجبازی کودکان
-برنامه های فطری ذهن کودک
-گریه کودکان را بشنویم
-در تربیت کودک مایوس نشوید
-تاثیرپذیری فرزند از محیط
-و.........
برای اطلاعات بیشتر از موارد مطرح شده و دیدن ویدئوهای مربوط به جلسات به لینک زیر مراجعه کنید:

یرای شرکت در این پرسش و پاسخ و نیاز سنجی کافیست سوالات خود را به آیدی زیر در ایتا بفرستید:

@khanevadeclinicc

با همکاری مرکز تحقیقات،آموزش و مشاوره خانواده و ایکنای قم.

کلید واژه ها: تعامل والدین با نوجوان تربیت معنوی تربیت نوجوان لجبازی کودک تربیت نوجوان مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ایکنای قم